Ni har väl inte missat vårt erbjudande?

Passa på att boka behandling innan 28/2 och ta del av vår rabatt på 100 kr på valfri behandling.

 

Vad ska du boka?

 

Kiropraktisk behandling

 

Vi som leg. Kiropraktorer har en gedigen utbildning och erfarenhet inom diagnostisering och behandling av både akuta och långvariga stelhet- och smärtbesvär i kroppens rörelseapparat. 

Exempel på tillstånd vi kan behandla:

·         –Tennisarmbåge

·         –Spänningshuvudvärk

·         –Skuldersmärta

 

 

Massage

 

Massagebehandling syftar både till förebyggande- och kompletterande behandling vid smärttillstånd, stelhetsbesvär och muskelspänningar i rörselapparaten. Massage har positiva effekter på kroppen bland annat genom att öka blodcirkulation av kroppens vävnader och muskler. Massage har även en lugnande effekt på nervsystemet som styr musklernas tonus.

 

Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Därtill har massage en avslappnande effekt på kroppen, stärker immunförsvaret och motverkar stress och bidrar till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

 

 

Rehab- och uppbyggnadsträning

Vår bakgrund till tjänsten ”Rehab- och uppbyggnadsträning” är att vi har upptäckt att det finns ett ”tomrum” mellan avslutad rehab efter skada och att ta nästa steg till att börja träna styrketräning. Vår uppfattning är att rehab gärna ”flyter ut i sanden” och att det är sällan nästa steg tas för att bygga upp sin kropp igen för att förebygga skador. Vi tycker också att vi ser att efter avslutad behandling hos oss att steget mot träning oftast är en utmaning.

Syftet med tjänsten rehab- och uppbyggnadsträning är att hjälpa våra klienter att börja träna för att kroppen ska kunna hålla på lång sikt, att man ska kunna utföra sina intressen utan att få ont och att kroppen ska må bra generellt.

 

Fördelen med oss?
Vi har samlad kompetens – och samarbetar kring våra patienter och klienter givet deras samtycke. Vårt mål är att hjälpa människor till en smärtfri och mer hälsosam vardag som ska kunna upprätthållas självständigt – vi ger dig verktygen på vägen.

 

Varmt välkommen till oss!